Eerlijke makelaar

Anouk van UwChaletmakelaar heeft uiterst correct aan ons een chalet verkocht. Ze is een vriendelijke, eerlijke makelaar die ook de min-puntjes vertelde. Ons bod lag hoger dan de vraagprijs, maar omdat de andere gegadigde het bod introk betaalden we toch de vraagprijs, dat schept vertrouwen en waardering. We zijn prima tevreden over haar werk. Bernhard Jonker, Dalfsen

Uitstekend geholpen

Mark en Anouk hebben mij uitstekend geholpen bij het zoeken naar een geschikt chalet en de afhandeling van de koop. Absoluut een aanrader! Martin veldhuizen

Volledig vertrouwen want we wonen in Canada

Onze ervaring met Anouk en Mark van vechtdal chalets was een geweldige ervaring, aangezien we ons vertrouwen volledig over moesten geven want we wonen in Canada. Via WhatsApp en e-mail is alles fantastisch geregeld en toen we in november voor het eerst ons chalet bezochten waren we volledig verrast hoe geweldig het eruit zag in 1 woord fantastisch, Mark en Anouk kwamen langs met een welkomst pakket en een lekkere fles wijn. We hebben heerlijk gekletst en voor ons gevoel een stel goede vrienden erbij gekregen. Heel hartelijk bedankt voor de geweldige afwikkeling en het vertrouwen, we hopen in de toekomst jullie nog vele malen te mogen verwelkomen in ons prachtige plekje op camping de Vogelsangh.

Henk en Sieni Ligtenberg.

Vertrouwen en passie

Ik dacht een klein startend bedrijfje en gaf ze het voordeel van de twijfel, maar eenmaal met ze in zee gegaan ervoer ik vertrouwen en passie.
Denk juist omdat ze nog startend zijn, ze alles extra goed willen doen. Daarbij weten ze precies wat ze zelf willen, maar ook naar ons toe waren ze duidelijk en helder in het advies.
Het gehele traject van verkoop hebben ze ons er steeds bij betrokken, Fijn houd de passie vast! Martin Ponnings

Zo snel verkocht!

Wij hebben de samenwerking met jullie als heel prettig ervaren.
Het was heel fijn dat we zelf niets hoefden te regelen. Afspraken zijn bij jullie afspraken, die komen jullie na.
We hadden niet verwacht dat het Chalet zo snel verkocht zou worden.
We wensen jullie een heel gezond en voorspoedig 2023.
Groetjes van Joop en Jannie de Groot.

Positief vonden we: snel schakelen, duidelijke informatie

Hallo Anouk,

wij hebben de bemiddeling ook als prettig ervaren.
Positief vonden we: snel schakelen, duidelijke informatie geven, snel reageren en prettig in de communicatie. De enig tip is het duidelijk hebben wat de erfgrens van een kavel is. Dat leek bij ons eerste bezoek helder uitgelegd, maar bleek net wat anders te zijn, met name door een stukje gedoog grond. Wij hebben al met veel plezier een aantal weekends doorgebracht in het chalet. Het is een mooie plek waar we heel blij mee zijn.

Met vriendelijke groet,
Peter & Ineke den Hartog

Jan en Tinie Stins

Beste Anouk,
Wij hebben besloten om het chalet niet te kopen. Het is niet helemaal naar ons zin… Dat ligt niet aan jou, maar de camping vinden we niet zo gezellig.
Anouk bedankt voor de goede en gezellige samenwerking in onze zoektocht. Succes met de verkoop.
Groeten Jan en Tinie Stins

100% inzet

Wij hebben Anouk  gevraagd van UwChaletmakelaar omdat het contact vanaf het begin goed voelde. Anouk is zakenvrouw pure sang 100% inzet gegarandeerd, maar heeft het met zowel de verkoper als koper het beste voor. Ze is de spil dan dat hoort een makelaar te zijn. Verkopers op de Veldkamp Epe.

Hugolien en Leen

Wij hebben gekozen voor Vechtdalchalet naar aanleiding van de fijne bemiddeling bij de verkoop van het chalet van onze dochter en schoonzoon, in 2020. Toen wisten wij al zeker, mochten wij onze chalet willen verkopen, schakelen wij deze chalet-makelaar in.
Met succes zijn wij een samenwerking aangegaan. Anouk en Mark zetten zich in voor een reële vraagprijs, communiceren goed, hebben ons voortdurend op de hoogte gehouden en regelen alles eromheen.
Kortom, alle zorg wordt uit handen genomen. Heel erg fijn.
Wij zijn meer dan tevreden en erg dankbaar. Bedankt Anouk en Mark!
Hugolien en Leen

Volle tevredenheid!

Uw Vechtdalchalet heeft kennis van de parken. Ze vragen wat je zoekt. Weten waar ze het over hebben en zijn altijd bereikbaar, klasse!

Sander en Sandra uit Rotterdam

‘Onlangs zijn wij de eigenaren geworden van een fijn chalet op Bospark de Veldkamp in Epe. Anouk en Mark van Vechtdal Chalets hebben hiervoor de bemiddeling gedaan. Het contact was zeer prettig en de lijnen waren kort.Het was fijn dat jullie ook buiten kantoortijden de moeite namen om de telefoon en mail te beantwoorden, dat zie je niet veel meer in deze tijd. Een fijne samenwerking dus met als resultaat blije verkopers en trotse nieuwe eigenaren!’ Nogmaals dank daarvoor!

helpen en adviseren

Wij hebben een mooie chalet zonder staplaats gekocht. We zijn goed geholpen in onze wensen en vragen. Wij hebben de samenwerking als super fijn ervaren omdat de lijntjes erg kort waren en jullie bereid waren ons óveral in te helpen en adviseren. Zijn erg blij met het chalet, die wij nog aan het inrichten zijn. Maar als wij in de toekomst weer wat anders zoeken, weten wij jullie te vinden. Nogmaals super bedankt voor alles en als het chalet af is zien jullie de foto’s tegemoet!!! Petricia Bakker uit Kampen

Te koop UwChaletmakelaar; het kopen, verkopen, huren of verhuren van uw/een chalet doet u niet dagelijks daarom helpen wij bij Vechtdalchalet, UwChaletmakelaar graag.

Wij ontzorgen u geheel. Zijn enthousiast, gepassioneerd en zeer gedreven ;>)  

Wij werken met of zonder commissie!
Meestal woont u niet in de buurt of heeft u beperkte mogelijkheden om met regelmaat naar uw te koop chalet te kunnen.
De parken hebben veel regelgevingen m.b.t. koopkavel en of huurkavel waar uw kennis niet ligt, lees ook hier.
En het verkopen zelf moet u ook kunnen, onderhandelen, enthousiasmeren en de juiste snaar weten te treffen.
Daarbij komt dat een koper vaak meer vertrouwen heeft in een onafhankelijke makelaar.
Allemaal belangrijke aspecten die bijdragen in een succesvolle verkoop. Wilt u ook gebruik maken en uw chalet te koop aanbieden via de bemiddeling van Vechtdalchalet, UwChaletmakelaar dan horen wij graag van u.

Klik hier voor meer informatie.

5/5