Misschien ligt dit chalet wel op het mooiste plekje van het park! € 34.500,-

Unieke kans voor de handige klusser die kansen ziet

Dit chalet van 37m2 uit 2001 behoeft onderhoud van binnen en buiten, maar heeft potentie! De plek is namelijk geweldig en gewild, vanwege de vele faciliteiten waarin het park voorziet, maar ook vanwege haar ruimte en vrije zicht voor het chalet en achter kijk je zo het bos in. Unieke en fenomenale plek dus! En niet geheel onbelangrijk er komt maar zeer sporadisch iets te koop op dit park.
De eigenaar heeft een start met de renovatie gemaakt, één en ander is gedaan en veel nieuw materiaal ligt klaar in het chalet. De buitenzijde is van canexel dat een schildersbeurt nodig heeft. De hardhouten kozijnen zijn goed. De kavel is 300m2 en heeft rondom een ruime tuin.

Het chalet oogt vriendelijker en heeft een lekkere ruime lichte woon- eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De vloer is er nieuw ingelegd, plinten zijn nog niet gelijmd, maar zijn wel aanwezig. Het is voorzien van een gaskachel die in mei 2022 een onderhoudsbeurt heeft gehad en aangesloten is op de gasleiding. De ramen hebben thermopane beglazing.
Veel meubels zijn niet aanwezig omdat men nog aan het renoveren was. Dat wat u ziet op de foto’s zit bij de koop in.

De keuken is nieuw en gedeeltelijk klaar met een zwart kunststof aanrechtblad dat nog in de folie zit ter bescherming. De koelkast met vriesvak is nieuw, een gasfornuis met afzuigkap is aanwezig, maar er moet nog wat gebeuren. Net als in de badkamer. De vloer onder de douche heeft lekkage gehad en dat moet hersteld worden, een nieuwe douchecabine en bak is aanwezig, maar ook hier geldt, er moet nog wat gebeuren.
In de twee slaapkamers is de nieuwe mooie vloer doorgetrokken, verder zijn ze leeg.

Tv ontvangt gaat via de kabel en WiFi gaat via het park en kunt u een router voor huren ca. €180,-.

De tuin is zelfs als het gras hoog staat nog mooi! Denkt u er even een veranda bij dan zit u daar toch als een god in Frankrijk? Er zijn volop mogelijkheden om het naar uw wensen in te richten. Het schuurtje zult u moeten verwijderen dat hout valt niet meer op te knappen. Hier staat nog een oude koelkast, grasmaaier, en verder tuingereedschap.

Als u handig bent en u wilt er iets moois van maken en u geeft om de plek met alle faciliteiten die het park te bieden heeft dan is dit een heel interessant object.

Jaarplaats en info

Vraagprijs € 34.500,-

RCN de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark, aangelegd op een omvangrijk natuurterrein naast het Drents-Friese Wold. Als gast heb je er tal van faciliteiten bij de hand om jouw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Verveling krijgt bij ons geen kans! Ik noem; Zwemmen, diverse sporten en volop spelen.
Horeca en overige faciliteiten; Brasserie met zon en schaduw terras, Pizzeria, Brood & Snack, Minishop, Online boodschappenservice, Wasserette, Vakantiekerk
diverse Fietsenverhuur

‘De Roggeberg ligt aan de rand van het nationaal park Drents-Friese Wold, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, een waar buitensportwalhalla. Ze ligt precies tussen Veenhuizen en Frederiksoord. De koloniën van Weldadigheid Veenhuizen en Frederiksoord zijn uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Het Aekingerzand is een uitgestrekt gebied met zandverstuivingen, schapen en Schotse hooglanders. Daarbij zijn hier heel veel mogelijkheden op het gebied van outdoor. Kom het zelf ontdekken op de Roggeberg.’ Bij de receptie info over onvergetelijke dagjes 

Het park is het vanaf maart t/m oktober geopend en buiten deze periode de weekenden en schoolvakanties. Honden zijn welkom. Permanente bewoning of verhuur is niet toegestaan. Het jaargeld is ca €3000,- per jaar. Voorschot G/W/E €600,-, overig €200,-. 

Interesse gewekt? Wij laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging. Neem contact op met Vechtdalchalet 06 40 70 75 25